Hae meille töihin

Rakennus
Rakennus

Muuttovalmista nopeasti.

Hoidamme muuttosiivoukset, saneerauskohteiden puhdistukset ja muut asumisen aloittamiseen liittyvät siivoukset ammattitaidolla. Tarjoamme myös rakennus- ja työmaasiivousta.
Isännöonti ja toimistot
Isännöinti ja toimistot

Siistissä ympäristössä miellyttävämpää työntekoa.

Siivottavaa löytyy kaikkialta, ja sen mukaan olemme myös valmiita toimimaan. Tiedämme, mikä toimii parhaiten saneerauskohteissa, mikä kodeissa ja mikä puolestaan toimistoilla. Kun me hoidamme työn, sinun tehtäväksesi jää puhtaasta ympäristöstä nauttiminen.
Kotisiivous
Koti

Huolehdimme kotisi siivouksesta.

Meidän työmme on huolehtia kotisi siivouksesta puhtaaksi. Voimme siivota säännöllisesti tarpeen mukaan viikoittain, kuukausittain tai kertaluontoisesti, esimerkiksi juhlien siivous. Tulemme avuksesi myös silloin, kun omat kätesi eivät riitä esimerkiksi ikkunanpesuun, muuttosiivoukseen tai varaston järjestämiseen. Palvelumme on joustavaa. Ota yhteyttä! Ilo puhtaasta kodista ei ole kallista. Palveluissamme on mahdollista hyödyntää myös kotitalousvähennys.
Raivaus
Raivaus

Yksikään siivoushaaste ei ole meille liian suuri.

Kiallan raivaussiivous on ratkaisu vaativimpiinkin siivoustarpeisiin. Hoidamme sopimuksen mukaan raivauksen, siivouksen ja jätteiden kuljetuksen. Palvelu räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan. Ota siis yhteyttä, niin kartoitetaan tilanne.

Haluamme kasvaa yrityksenä. Hae mukaan kehittyvään tiimiin.

Tule meille töihin

Haluamme kasvaa, tarvitsemme joukkoomme koko ajan lisää siivoojia

Haemme työhön tarttuvia ja omatoimisia siivoojia. Odotamme sinulta joustavuutta ja ammattiylpeyttä. Koulutusta ei tarvitse. Tärkeää on työn ripeä eteneminen ja oma positiivinen asenteesi. Ajokortti on plussaa. Reipas työtahti on sinusta vain mukavaa. Sinä puolestasi saat selkeän työajan, arkisin klo 7.30-15.30. Tasavertaisen ja reilun ilmapiirin, jossa kaikki tienaamme alan keskitasoa paremmin. Työssäsi et jää asioiden kanssa yksin, vaan autamme sinua onnistumaan selkeän päivittäisen ohjeistuksen avulla. Mikäli tunnistit itsesi ja olet riuskasti toimeen tarttuva siivooja, hae tarmokkaaseen joukkoomme. Me todella haluamme sinut meille, joten ota pikaisesti yhteyttä ja kerro millainen tekijä olet.
Päivi Pasanen
0400 951 255
paivi.pasanen@kialla.fi
Merja Peltoniemi
050 475 5888
merja.peltoniemi@kialla.fi

Tahdomme olla helposti tavoitettavissa ja lähellä sinua. Ota siis yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

Oy Kialla Ab

Unkarinkatu 12
20750 Turku
0400 951 255

Logo